werner-mertz fortuna
« обратно към марката Frosch

Грижа за дрехите със силата на природата

Искате да се чувствате добре в кожата си. Това изисква правилен препарат за пране, който почиства дрехите ви и ги прави меки. Иновативен, с балансирана формула, и който предлага почистване със защита за околната среда и вашата кожа. Какво прави нашите препарати за пране толкова специални? Те са нежни към кожа, без микропластмаса, на растителна основа и формулите са веган.
От перилни препарати, през препарати за петна до хипоалергенни омекотители, ние даваме всичко от себе си за прането, в което се чувствате добре.

Перилни препарати Frosch

Течните перилни препарати, ефективно премахват всички мръсотии от дрехите. Благодарение на нежната си формула, направена на базата на внимателно подбрани естествени съставки, не уврежда нишките на дрехите при пране. Дерматологично тествани. Препаратите са на базата на алое вера, нар, домашен сапун и активна сода.
✓ Бутилки от 1,5 л.

...веган
...без микропластмаси
...100% рециклируеми опаковки

Frosch Омекотители

Омекотителите за дрехи, благодарение на своята формула отпуска влакната, без да ги уврежда. Не са добавяни силни и изкуствени парфюми, не предизвиква алергични кожни реакции и оставя прането приятно меко. Аромати на памучно цвете, бадемово мляко, алое вера, лавандула.
✓ Бутилки от 750 мл.

...веган
...без микропластмаси
...100% рециклируеми опаковки

Препарати за премахване на петна

Препаратите против петна ефективно и бързо премахват упоритите петна от грим, кръв, мазнини, храни. Формулите са базирани на домашен сапун и лимон.
✓ 75 мл. апликатори и 500 мл. спрей.

...веган
...без микропластмаси
...от Европейско отглеждани култури